Weten waar jij op je plek zit? Meld je nu aan voor een assessment!

Samen met Procam ontdek jij waar voor jou de mogelijkheden liggen in de IT. Waar ligt jouw talent? Past de IT bij je? Waar zie jij jezelf over 5 jaar werken? Wat tovert een lach op jouw gezicht? Wij verzorgen diverse IT Traineeships voor meer dan 40 verschillende organisaties met een grote diversiteit aan functies. Dit doen wij voor starters mét een IT achtergrond, maar ook voor pas afgestudeerden met een affiniteit voor de IT. De Procam CareerCraft Academy® is al drie jaar op rij uitgeroepen tot winnaar ‘IT Traineeship of the Year’.

Het begint altijd met een kop koffie en een open gesprek. Alleen dit is voor ons allebei al zeer waardevol. Dus meld je aan en wij bellen je binnen één werkdag vrijblijvend terug. Daarna bekijken we of we gezamenlijk het traject gaan vervolgen met een professioneel assessment.

Hoe gaat het in z’n werk?

Aanmelding

Nadat jij je hebt aangemeld nemen wij binnen één werkdag contact met je op om kennis te maken en je uit te nodigen voor een assessment.

Tests

Vóór je assessment dag maak je een persoonlijkheid- en capaciteiten test. Met deze tests krijgen wij alvast een eerste beeld van wie jij bent en waar je kracht ligt.

Assessment

Bij ons op kantoor gaan we met jou in gesprek. Dat vinden wij belangrijk, want we willen jou leren kennen — niet alleen je cv en testresultaten. De resultaten van het assessment krijg je in een mooi overzicht mee naar huis.

Match

Wij leggen jou dezelfde dag nog een aantal vacatures voor, die we speciaal voor jou hebben uitgekozen op basis van je assessment. Daarbij zoeken we niet alleen naar een functionele match, maar ook naar een match tussen jouw karakter en de bedrijfscultuur. Want je kan pas echt shinen als jij je helemaal thuis voelt binnen een bedrijf. We stellen jou voor aan de bedrijven waar jij in geïnteresseerd bent, en als die interesse wederzijds is ga jij daar als volwaardige medewerker aan de slag! Er is bij ons pas een match als jij en het bedrijf bewust voor elkaar kiezen.

Vliegende start

Je volgt naast je werk ook de CareerCraft Academy® van Procam, waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Wist je dat de CareerCraft Academy® al drie jaar op rij is uitgeroepen tot het beste IT Traineeship van Nederland? (Memory Group 2015, 2016 & 2017)

TIP JE VRIEND(IN)

Denk je dat Procam ook perfect zou passen bij één van je vriend(inn)en? Bekijk dan ons Tell-a-Friend programma en verdien €1000,-!

Meld je aan
BIJ PROCAM...
  • Kies jij zelf je IT baan bij één van onze opdrachtgevers.
  • Volg jij trainingen die het beste in jou naar boven halen.
  • Krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
  • Ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.
  • Volg jij je trainingen met een vaste groep trainees.
  • Word jij onderdeel van de bruisende Procam community.