WIJ ZIJN PROCAM

CAREER CRAFTERS

We begeleiden jong IT-talent bij het opstarten en vormgeven van hun carrière. Bij ons staat het individu altijd centraal: wij geloven namelijk dat gelukkige, gepassioneerde mensen garant staan voor fantastische werkresultaten voor henzelf, hun team, én voor hun organisatie.

Wie ben ik?

We helpen jonge IT-professionals te ontdekken wat hun talenten zijn…

Wat wil ik?

… we begeleiden onze talenten bij het optimaal inzetten van hun kennis en vaardigheden.

Wat kan ik?

… we bieden hen intensieve training en coaching bij het verder ontwikkelen van hun competenties en carrières…

BIJZONDERE IT CARRIÈRES

Voor veel IT-professionals zijn wij het startpunt van een bijzondere IT-carrière. Met onze intensieve CareerCraft Academy® bieden we jonge IT professionals ‘life long learning tools’ aan. De vragen: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’ vormen daarbij het startpunt. Duurzame inzetbaarheid is dan bijna vanzelfsprekend.
Over Procam →

Procammers die de CareerCraft Academy® succesvol doorlopen zijn te herkennen als bevlogen, proactieve, en productieve collega’s. Ze kennen zichzelf en zijn in staat om goed onderbouwde keuzes te maken in hun loopbaan. Zo inspireren zij hun collega’s en boeken ze fantastische resultaten voor de organisatie waar zij werken.

“Procam heeft oog voor mij als individu, staat stil bij wat ík nodig heb en maakt dan pas de verbinding met een bedrijf en een baan.”

Peter Maarsbalk, Procammer

FEEL INSPIRED.
BE OUTSTANDING.